BCS PI technológia

BCS PI technológia

A BCS (Bio Control System) szabadalom által védett biológiai irányító rendszer.

A BCS PI technológiáról röviden

A BCS (Bio Control System) szabadalom által védett biológiai irányító rendszer. A BCS PI technológiák lehetővé teszik a BCS alapelveinek alkalmazását a szerves és szervetlen anyagokban.

A BCS PI technológiák alapja: PI energia. A British Múzeumban található eredeti Teremtés könyvében a PI energia már megjelenik. A PI energia=életenergia szerepel /Jézus előtt 7000 évvel/ az alábbi szövegkörnyezetben. Az Úr vett Ádámból PI-t és készítette belőle a másik nemet. A Sumérban a PI két jelentésű szó. Az első jelentése oldalborda, a második jelentése Életenergia. A PI energia segítségével készül a Természetes PI víz.
A természetes PI víz, amelyet “Life Energy” berendezésekkel állítunk elő normál ivóvízből.

Az átalakítás során a víz fizikai szerkezete megváltozik:

 • alacsonyabb a viszkozitása
 • magasabb a felületi feszültsége
 • más a frekvenciája
 • tulajdonságaiban megközelíti az organizmusok sejtvizét
 • stabil rendezettségű H2O molekula szerkezete van
 • a H2O molekulák makró csoportosulása három molekulából álló csoportosulásokra redukálódnak, amelyek egyenes oldalú négyszöget alkotva szimmetrikusan kitöltik a teret, ez a szimmetria hozzájárul az egyensúlyi állapot fennmaradásához, és lehetővé teszi az információ-átvitelt vibrációk formájában.

A PI energia fajspecifikus. Fajspecifikus PI energiát mi tudunk előállítani az általunk gyártott Life Energy készülékekkel!

A BCS PI technológiák felhasználási lehetőségei a gyakorlatban mezőgazdaság, növénytermesztés és állattenyésztés, erdészet, szőlészet és virágtermelés (üvegházban) élelmiszeripari (tartósítás), kozmetikai ipar, humán PI víz előállítása és palackozása, vetőmag előkészítésére.

BCS PI technológiák felhasználásának lehetőségei a mezőgazdaságban

A BCS PI szántóföldi növénytermesztési technológia 1991-1995 között került kidolgozásra, gyakorlati alkalmazás a szükséges talajkondicionáló és növénykondicionáló gyártásának megszervezése, valamint a késztermékek ellenőrizhetősége 2002-ig megvalósult, azt követően került sor az engedélyeztetésre 2004-től majd lassú ellenőrzött bővítésére.

E zzel a technológiával elérhető, hogy a talajélet gyors beindulásával javul a talajok vízgazdálkodása, növekszik a víztározó kapacitás, és javul a vízmegkötő képesség.
A káros rothadási folyamatokat a humifikálódás váltja fel.
Növekszik a kolloid szemcsék aránya, javul a természetes tápanyag szolgáltató képesség, növekszik a természetes káros anyag megkötő képesség.

A terméshozamok növekedése, a minőségjavulás hatására a BCS PI technológiával művelt földterületek nagysága évről- évre nő, nemcsak hazánkban, külföldön is.

A BCS PI kezelés hatására egészséges kukorica alakult ki, amelynek termésmennyisége jelentősen emelkedett és beltartalma is előnyösen változott.

Hemotrade Kft - PI víz - Kukorica terméseredmények
Hemotrade Kft - PI víz - PI technológiával kezelt kukorica
Hemotrade Kft - PI víz - Eredmények összehasonlítása

B úza esetében a BCS PI technológiával kezelt területen különleges minőségű és toxinmentes búzát tudunk előállítani, jelentős mennyiség növekedés mellett.

Hemotrade Kft - PI víz - Búza termés

Jó eredményeket értünk el:

 • a BCS PI zöldségtermesztés technológiával, egészséges növények, nagy terménybiztonság , energia- megtakarítás, magasabb ár és költségmegtakarítás érhető el,
 • a BCS PI virágtermesztési technológiával elérhető, hogy a vágott virágok tovább frissek maradjanak.

BCS PI étolajgyártás

A PI étolaj BCS PI technológiával termelt napraforgóból készül, vegyszerek felhasználása nélkül , hidegsajtolással, többfokozatú tisztítással és Life Energy készülékkel törénő PI kezeléssel.

A PI magkezelés hatására hosszabb ideig marad stabil, a sütési hőfokot gyorsabban eléri, (energiatakarékos) és a bioenergiát a PI vízhez hasonlóan képes az élő szervezetnek átadni.

BCS PI sörgyártás

K omplex technológia, kiterjed az alap, – segéd, – járulékos anyagok előállítására. A sör főzéséhez Pi vízet használunk, ami jobb oldószer, mint a vezetékes víz, az alapanyagból több értékes anyagot old ki, ezért a PI sör testesebb, erősebb, kellemesen selymes ízű, eltarthatósága sokszorosára növekszik.

BCS PI gépgyártás

K ialakítottunk egy Life Energy gépcsaládot, melyek a hozzátartozó szűrőberendezéssel együtt PI vízet állítanak elő. A gépcsalád sorozatban gyártott tagjai teljesítményüket és felhasználásuk módját tekintve is különböznek egymástól.

Kis kapacitású berendezéseink:

MI-1 2 l/perc, MI-8 8 l/perc teljesítményű, családi ivóvíz igények kielégítésére szolgál.
Csapvízből PI vizet állít elő, amely fizikai szennyeződésektől mentes, kémiailag káros anyagokat nem tartalmazó, bioenergiával dúsított ivóvíz.

MI-20, Ml-220 berendezéseink szintén hálózati vízre csatlakoztathatók, Ml-20 teljesítménye 20 l/perc, Ml-220 teljesítménye 40 l/perc.
E berendezéseket a nagyobb teljesítményük ipari PI víz előállítására alkalmassá teszik.

A fenti PI vizet előállító Life Energy készülékek 4 funkciót látnak el:

 • a hálózati víz tovább tisztítása
 • a víz fizikai szerkezetének beállítása
 • a víz kémiai beltartalmi értékeinek optimalizálása
 • a víz aktivitása, mely során PI gép a tisztított vizet magasabb energia töltöttségi szintre emeli.

A z így előállított humán stabil víz alkalmas az élő szervezetek bioenergiával való folyamatos feltöltésére.

Nagyobb kapacitású, zártrendszerű berendezéseket 1.000 l/perc teljesítményig készítünk.
Ezek rendeltetése és felhasználási területe:

A berendezésekkel tavakból, folyókból, csapadékvízből, rétegvízekből nagy tisztaságú ivóvíz alapanyagot állítunk elő, majd ezt a vizet stabil vízzé aktiváljuk.

Berendezéseink alkalmasak:

 • kisebb települések ideiglenes és állandó vízellátására,
 • egészségvédő PI víz előállítására,
 • természeti katasztrófák, járványos betegségek, műszaki meghibásodások esetén a gyorsan telepíthető mobil berendezéseinkkel a lakosság egészséges ivóvízzel való ellátását meg tudjuk valósítani.

Budapesti elérhetőség

1136 Budapest, Balzac u. 12. fsz 6.
Biobolt
1136 Budapest, Balzac u. 12. alagsor

HEMOTRADE Kft.

Hemotrade Kft logo

Kaposvári elérhetőség

7400 Kaposvár, Fő u. 34.
Tel.: +36 82/312-940
Fax: +36 82/312-975
E-mail: HEMOTRADE@PIVIZ.EU